Prijavljivanje za prvu internet školu digitalnog novinarstva

09/06/2015 09:32

Prijavljivanje za prvu internet školu digitalnog novinarstva

Prva internet škola digitalnog novinarstva, koju organizuje Slavko Ćuruvija fondacija, održaće se od 3. jula do 13. septembra.

Internet škola digitalnog novinarstva namenjena je zaposlenim i nezaposlenim novinarima koji su uzrasta od 22 do 28 godina. Prednost će imati kandidati koji rade za lokalne medije.

Za učestvovanje u školi potrebno je imati najmanje dve godine redakcijskog iskustva, napredno znanje pisanog i govornog engleskog jezika i visok nivo poznavanja rada na kompjuteru.

Većina aktivnosti u okviru Škole digitalnog novinarstva održaće se na internetu, dok će biti i tri žive vikend-radionice u Beogradu.

Polaznici će imati priliku da steknu uvid u metode i iskustva istraživačkih i analitičkih novinara, a poseban deo programa biće posvećen etičkim standardima.

Najbolji polaznici škole imaće priliku da se besplatno usavrše u redakciji eminentnog onlaj medija u inostranstvu, za šta će dobiti mesec dana.

Prijavljivanje se vrši popunjavanjem formulara do 17. juna.

Internet škola digitalnog novinarstva Slavko Ćuruvija fondacija organizuje u saradnji sa američkom Nacionalnom zadužbinom za demokratiju.

09/06/2015 09:32

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments