Otvoren konkurs za učešće na “Star Film Fest”-u

03/04/2016 09:10

Otvoren konkurs za učešće na “Star Film Fest”-u

Međunarodni filmski festival organizuje udruženje “Star film fest” (Sisak, Hrvatska), a održava se od 1. do 3. septembra. Svi zainteresovani za učešće mogu se prijaviti do 1. jula.

Prijavljivanje je omogućen samo kandidatima od 18 do 35 godina, koji imaju film koji je snimljen tokom 2012. godine.

Poželjni su dokumetnarni, eksperimentalni, igrani, industrijski i one take filmovi, a od ove godine biće moguće prijaviti i animirani film.

Cilj festivala je da se gledaocima i stručnoj publici približe različite vrste filmova koje prave mladi reditelji, ali i da im se omogući mesto gde će filmski profesionalci razmenjivati kreativne ideje za buduće projekte.

Posebna nagrada Festivala namenjena je filmovima koji imaju socijalnu tematiku.

“Star Film Fest” imaće i raznovrsan prateći program gde će, izmđu ostalog, biti nagrađeni mladi i talentovani fotografi.

Konkurs za fotografiju i umetničku instalaciju način je da mladi autore predstave sebe i svoja dela na nov i kreativan način, a organizatori će se pobrinuti da nagrada bude vredna truda i da predstavlja motivaciju za one koji će se priključiti Star film festu iduće godine.

Organizatori Star film fest-a (Kino klub Sisak) pozivaju, osim autora, i volontere da se priključe trećem izdanju tog festivala.

Više informacija o festivalu, konkursu, uslovima i načinu prijave filmova nalazi se ovde.

03/04/2016 09:10

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments