Niš: Prijave za “Školu kreativne ekonomije”

16/03/2016 13:08

Niš: Prijave za “Školu kreativne ekonomije”

Konkurs za prijavu za besplatnu edukaciju iz oblasti ekonomije, koja je namenjena predstavnicima lokalnih samouprava, nevladinih organizacija i udruženja, otvoren je do 20. marta.

Svi zainteresovani da nauče više o kreativnoj ekonomiji i kreativnim industrijama imaće priliku da uče od ekonomskih eksperata.

Edukacija se organizuje u okviru “Škole kreativne ekonomije” koja se sastoji od 20 modula i 3 radionice iz ove oblasti, koji će se realizovati tokom marta i aprila meseca.

“Škola kreativne ekonomije” započinje 24. marta u Nišu, a otvoriće se profesor Dejvid Torsbi sa Univerziteta u Sidneju – vodeći stručnjak u ovoj oblasti, konsultant UNESCO-a, Svetske banke i drugih organizacija.

Predavanja će držati oko 25 vodećih predavača iz zemlje i inostranstva, a osim predstavnika lokalnih samouprava i njihovih organa, kao i predstavnika NVO, mogu se prijaviti i predstavnici privrede, kao i profesionalnih i poslovnih udruženja koje interesuje planiranje lokalnog razvoja kreativne ekonomije.

Broj polaznika “Škole kreativne ekonomije” je ograničen, zbog čega je potrebno prijaviti se na vreme, slanjem mejla na [email protected].

Škola je besplatna, a više informacija o programu nalazi se ovde.

16/03/2016 13:08

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments