Praksa za studente: AIESEC – prihvati izazov, edukuj svet

22/09/2014 07:11

Praksa za studente: AIESEC – prihvati izazov, edukuj svet

Organizacija AIESEC Srbija je raspisala konkurs za studentsku praksu pod nazivom “Prihvati izazov, edukuj svet“. Ovaj konkurs je raspisan u saradnji sa Global Talent programom. Program je vezan za stručne prakse koje se organizuju u inostranstvu. Prakse u ovom programu daju šansu studentima i diplomcima za lični razvoj i sticanje određene doze profesionalnog iskustva.

Cilj ovih stručnih praksi je podsticanje predavačkih, preduzetničkih i komunikacionih veština. Sve to se realizuje u multikulturalnom okruženju. Jezičko i predmetno podučavanje su glavne oblasti ove prakse. Studenti imaju šansu da isprobaju implementiranje neformalnih metoda podučavanja, kako bi počeli da grade sopstveni stil predavanja mladim ljudima.

Na ovu praksu mogu se prijaviti studenti završnih godina studija, stari između 20 i 30 godina. Prijavljeni moraju imati dobro znanje engleskog jezika. Razmena iskustava i znanja sa ljudima iz drugih zemalja i kultura je veoma bitna za razvijanje uspešne karijere.

Na ovim praksama studenti dobijaju šansu da se edukuju i profesionalno usavršavaju u inostranstvu u periodu od 3 do 6 meseci. Praksa se organizuje u zemljama poput Kine, Indije, Turske, Meksika, Kolumbije, Brazila, Rusije… Ove prakse su dostupne u toku cele godine. Troškove života možete pokriti lako jer biste zarađivali platu u iznosu prosečne zarade zemlje u kojoj se praksa organizuje.

Grad: Beograd
Kategorije: Jezici, sociologija, pedagogija, književnost, prevođenje, marketing, muzika, PR, mediji, psihologija
Krajnji rok za konkurisanje: 31.12.2014. godine

Ostale prakse pogledajte OVDE.

22/09/2014 07:11

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments