Aplikacija za besplatno slanje poruka – bilo gde

17/08/2015 14:15

Aplikacija za besplatno slanje poruka – bilo gde

Često nam je za međusobnu komunikaciju potreban internet ili kredit na računu, ali šta kada toga nema? Kako komunicirati onda?

Kako bi se izbegli visoki telefonski računi i kako ne bismo morali da se oslanjamo na internet koji je možda veoma loš ili nestabilan, nastala je nova aplikacija koja omogućava slanje poruka iz svih delova sveta – bez korišćenja interneta.

Aplikacija, koja nosi naziv – FireChat je savršena aplikacija za putovanja. Zahvaljujući njoj omogućeno nam je slanje i primane poruka iz bilo kog dela sveta, bez oslanjana na internet, samo uz pomoć “mrežnog prijema”.

Bežično komuniciranje, na kom se bazira ova aplikacija, zasniva se na prenosu poruka od jednog do drugog telefona uz pomoć WiFi ili Bluetooth antena. Ako one ne postoje nigde u bizini, poruke se mogu sačuvati kako bi se poslale čim se stvore uslovi za to.

Jedini problem sa ovakvim slanjem poruka jesto to što je ponekad potrebno od 10 do 20 minuta kako bi poruka stigla onome kome smo je poslali. Ali ne sme se zaboraviti da ova aplikacija ipak pruža potpuno besplatno slanje poruka – pa se čekanje svakako isplati.

FireChat je dostupan i za iOS i za Android pametne telefone.

17/08/2015 14:15

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments