Konkurs za idejno rešenje postera “Promena je u nama”

26/10/2016 18:31

Konkurs za idejno rešenje postera “Promena je u nama”

Raspisan je konkurs za idejno rešenje postera “Promena je u nama” koji je raspisalo Udruženje “Crvena linija” iz Novog Sada.

Konkurs je raspisan u okviru kampanje “Promena je u nama”, a poster bi trebali da podstiče prevenciju HIV/AIDS-a i zaštitu reproduktivnog zdravlja.

Krajnji rok za slanje radova je 11. novembar do 12 časova.

Na konkursu mogu učestvovati mladi uzrasta od 15 do 25 godina, a radovi koji se šalju ne smeju sadržati bilo koji vid diskriminacije ili govor mržnje.

Rad mora biti formata A2, dimenzije 420 x 594 mm (.psd ili .cdr format) i šalje se mejlom na adresu [email protected].

Blagovremeno pristigli radovi biće pregledani od strane stručne komisije kako bi se izbegli mogući diskriminativni sadržaji. Nakon selekcije, odabrani radovi biće objavljeni na zvaničnoj Facebook stranici udruženja „Crvena linija”.

Najbolji radovi biće oni koji prikupe najviše like-ova. Glasanje počinje 11. novembra u 18 časova i trajaće do 14. novembra u podne.

Odabrani radovi će se štampati u vidu postera, razglednica i distribuirati u školama i drugim javnim mestima bitnim za mlade.

Kampanja „Promena je u nama” obuhvata niz događaja i aktivnosti usmerenih na smanjenje stigme i diskriminacije mladih iz osetljivih grupa i doprinos novih medija u promociji prevencije HIV/AIDS-a među mladima.

Program je podržan od strane Grada Novog Sada – Gradske uprave za zdravstvo.

26/10/2016 18:31

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments