Šta je funazuši?
Povezane objave
Funazuši je vrsta sušija čija prirema traje tri godine.
U pitanju je tradicionalno japansko jelo koje se priprema više od 400 godina.
Komplikovani funazuši
Poznati suši haja-nare, priprema se od različitih vrsta ribe, dok se funazuši sprema samo od ribe iz jezera Biva.
U pripremu ovog jela najbolje se razume Mariko Kitamura. Naime, Mariko pripada 18. generaciji koja vodi porodičnu radnju u gradu Takašima. Zahvaljujući Mariko, održava se zaveštanje i tradicija funazušija.
Foto: Youtube/Printscreen
Pogledajte još:
Dve veliike francuske modne kuće zabranile su XXS veličinu!
Kako čokolada utiče na nas organizam?
Ispod Mediterana se nalazi kontinent?
2015. godina duža za jednu sekundu
Nesvakidašnji domoroci bronzanog tena i plavih očiju
Otkriven najveći dinosaurus mesožder na svetu!
Kampanja za poboljšanje položaja osa?
Strogi roditelji stvaraju od dece dobre lažove!
Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*