Deaktivirati ili zauvek obrisati profil na Fejsbuku?

06/10/2017, 10:44

Deaktivirati ili zauvek obrisati profil na Fejsbuku?

Ukoliko su vam dosadile društvene mreže i želite da obrišete Fejsbuk profil, na raspolaganju imate dve opcije.

Brisanje Fejsbuk profila moguće je u dve varijante. Ili možete da deaktivirate profil, što znači da će profil nestati sa društvene mreže, ali će sve informacije biti sačuvane na Fejsbukovim serverima u slučaju da odlučite da se vratite.

Druga opcija je stalno brisanje naloga, pa samim stim, stalno brisanje podataka i nemogućnost ponovnog vraćanja na Fejsbuk.

Deaktiviranje Fejsbuk naloga

Kliknite na “Settings”, a zatim na “Security” u levom uglu. Izaberite opciju “Deactivate your accounr”, i pratite korake koji su vam ponuđeni.

Kada deaktivirate profil, on neće biti vidljiv drugim ljudima na Fejsbuku i neće moći da vas nađu u opciji “Search”. Neke opcije, poput poruka koje ste slali prijateljima i dalje će biti vidljive.

Ukoliko odlučite da želite da se vratite u Fejsbuk svet, možete ga ponovo pokrenuti, koristeći imejl i šifru koju ste dosad koristili na ovoj društvenoj mreži. Profil će se tada ponovo pojaviti.

Stalno brisanje Fejsbuk naloga

Ukoliko ne želite da ikada više koristite Fejsbuk, zatražite da vam se nalog zauvek obriše. Idite na “Setting” i skroz dole postoji glavni meni: “Download a copy of your Facebook data”. Zatim idite na: ttps://www.facebook.com/help/delete_account, i kliknite opciju “Delete my account”.

Imajte na umu da jednomstalno obrisan profil ne može biti vraćen, a sve objave, fotografije i informacije zauvek će biti obrisane.

06/10/2017, 10:44

Pretraga

_Edukacija_300x250px
baner-edukacija