eduTV ‒ obrazovna televizija

EduTV Full HD telop

Learn it your way!

Obrazovna televizija eduTV je prva neprofitna edukativna TV stanica u Srbiji i regionu.

Osnovni cilj eduTV-a je popularizacija i afirmacija edukativnih sadržaja, koji će biti svakodnevno dostupni širokom auditorijumu, na drugačiji, interaktivan i zanimljiv način.

eduTV kreira program blizak pre svega mladima, ali i svima onima koji žele da unaprede svoje znanje i veštine.

Zahvaljujući timu profesionalaca i uz pomoć napredne tehnologije, eduTV pruža  interesantne, korisne i relevantne sadržaje iz oblasti nauke, umetnosti, tehnologije, biznisa, uspešnog vođenja karijere, motivacije, dizajna, ali i iz gradiva osnovne i srednje škole.

Značaj doživotnog obrazovanja i usavršavanja je nemerljiv. Upravo to je i misija Obrazovne televizije eduTV – da kroz širenje znanja podstakne želju za kontinuiranom edukacijom.

eduTV edukuje i motiviše na učenje i lično usavršavanje, ne zaboravljajući pritom na zabavu. Moguće je obrazovanje učiniti zanimljivim, a naš zadatak je da to i dokažemo savremeno koncipiranim, sveobuhvatnim, zanimljivim i dopadljivim programom.

eduTV želi da se približi savremenom gledaocu, koji bira šta i kada želi da gleda, i uči čak i dok se opušta uz TV program.

Usmerena je na ljude koji znaju da cene svaki trenutak svog vremena i žele da nauče nove stvari i dok se odmaraju. Teme koje obrađujemo i način na koji to radimo uvode vas u novu eru televizije.

eduTV pomaže gledaocima da budu uspešniji – kroz uvećano znanje, motivaciju i informisanost.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.
Sva polja su obavezna*