Konkursi Ministarstva omladine i sporta

02/03/2015, 10:36

Konkursi Ministarstva omladine i sporta

Ministarstvo omladine i sporta Republike Srbije raspisalo je konkurse u oblasti omladinskog sektora – Javni konkurs za finansiranje programa i projekata za sprovođenje ciljeva Nacionalne strategije za mlade i Javni konkurs za podršku jedinicama lokalne samouprave u sprovođenju omladinske politike na lokalnom nivou.

Javni konkurs za finansiranje programa i projekata za sprovođenje ciljeva Nacionalne strategije za mlade namenjen je udruženjima mladih, udruženjima za mlade i njihovim savezima koja su registrovana na teritoriji Republike Srbije i koja su upisana u Jedinstvenu evidenciju udruženja.

Rok za dostavljanje predloga projekata je 15 dana od dana objavljivanja konkursa, a konkursna dokumentacija može se preuzeti na sajtu www.mos.gov.rs.

Na Javni konkurs za podršku jedinicama lokalne samouprave u sprovođenju omladinske politike na lokalnom nivou mogu se prijaviti lokalne samouprave koje imaju osnovanu kancelariju za mlade, u skladu sa članom 22. Zakona o mladima.

Rok za dostavljanje predloga projekata je 15 dana od dana objavljivanja konkursa, a konkursna dokumentacija se može preuzeti na sajtu www.mos.gov.rs.

Više informacija dostupno je pozivom na broj 011/311-33-19 ili mejlom na adresu konkursi.omladina@mos.gov.rs.

Izvor: RTV

02/03/2015, 10:36

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.
Sva polja su obavezna*