DaFed #37

30/09/2015, 13:20

DaFed #37

Povezane objave

DaFED#37 održava se u sredu, 7. oktobra 2015. godine sa početkom u 19 časova. Predavanja na temu User Experience će se održati u Amfiteatru centralne zgrade Univerziteta u Novom Sadu (Dr Zorana Đinđića bb).

predavac-daFed37Predavač na DaFED #37 je:

Bojan Đuričić – freelancer koji se danju predstavlja kao UX dizajner, a noći oblači kostim developera i krišom kodira HTML/CSS/JS. Trenutno su mu u fokusu SPA inerfejsi, SVG i animacije. Veruje u sharing i aktivno učestvovanje u open source zajednici.

Tema predavanja:

Prototype – ultimativna dizajn specifikacija – Bojan Đuričić

“A zašto ne izgleda kao na mokapu?” – broj #1 problem između dizajnera i FE developera je komunikacija, naročito na većim projektima kada imamo timove i jednih i drugih. Rezultat je nekonzistentnost između dizajniranog i iskodiranog, razlika između očekivanog i implementiranog UX-a. Kako prevazići ovu večitu problematiku? Razmotrimo jedan zanimljiv prorotyping framework koji upravo to pokušava.

Prisustvovanje na DaFED okupljanjima je besplatno za sve zainteresovane, ali je zbog ograničenog kapaciteta prostora potrebno da svoje prisustvo potvrdite na zvaničnom sajtu organizacije.

Više informacija o DaFED-u nalazi se u zvaničnoj Fejsbuk grupi, fan stranici i na Tviteru.

Sponzori septembarskog DaFED-a su kompanije Vega IT Sourcing Eton DIgital.

30/09/2015, 13:20

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.
Sva polja su obavezna*